Loading...

Conca del Barberà

2016
Home / Conca del Barberà
    • Location: Tarragona
    • Client: Private Owner
    • Date: June 2015 – July 2016
    • Before remodelling works: Pictures in Facebook
    • Collaborators: Jordi Gendrau Julià. Estructure.

Comprehensive reform of detached house of 126 m2 in the Conca del Barberà (Tarragona).

Customers wanted to adapt the top floor of the formerly disused apartment to generate a new distribution that would keep the social area on the ground floor and the rooms on the top floor. It proposes a new distribution, which includes an open area of lounge, kitchen and dining room loft, a bathroom and laundry on the ground floor and three bedrooms, study and bathroom on the top floor.

For this purpose the interior of the house was emptied, new wrought and covered, as well as interior stairs. Window and door openings are modified and enlarged. All the facilities, closings and linings of the house are renewed.

Interior design, planning, management and direction of the work.