Loading...

Conca del Barberà

2015
Inici / Conca del Barberà
  • Lloc: Tarragona
  • Client: Particular
  • Data: Juny 2015 – Juliol 2016
  • Previ obres: Fotos en Facebook
  • Col·laboradors: Jordi Gendrau Julià. Estructura
 

Reforma integral d’habitatge unifamiliar aïllat de 126 m2 a la Conca del Barberà (Tarragona)..

Els clients volien adaptar la planta superior de l’habitatge, antigament en desús, per generar una nova distribució que mantingués la zona social a la planta baixa i les habitacions a la planta superior. Es proposa nova distribució, que inclou una zona oberta de saló, cuina i menjador tipus loft, un bany i safareig en planta baixa i tres habitacions, estudi i bany en planta superior.

Amb aquesta finalitat es va buidar l’interior de l’habitatge, es realitza nou forjat i coberta, així com escales interiors. Es modifiquen i s’amplien els buits de finestres i portes. Es renoves totes les instal·lacions, tancaments i revestiments de l’habitatge.

Projecte, direcció i gestió de l’obra.